CoinTracking mobile

Po shihni një demonstrim të drejtpërdrejtë. Regjistrohu Falas për të filluar.

arrow

Filter (65/65)
 • Llojet e transaksioneve (40/40)
 • selektoj të gjitha | de-selektoj të gjitha
 • Transaksionet hyrëse
 •  
 • Transaksionet dalëse
 •  
 • Exchanges (17/17)
 • selektoj të gjitha | de-selektoj të gjitha
 • Grupet (8/8)
 • selektoj të gjitha | de-selektoj të gjitha
 • Periudha kohore (te gjitha)
 • hiqni filtrin e datës
 • Data e fillimit:
 •  
 • Data e përfundimit:

Lista e tregtisë

Të gjitha transaksionet tuaja CoinTracking. Klikoni në plus blu në një rresht për të shfaqur detaje shtesë. Përdorni kërkimin ose kërkimin e avancuar për të gjetur tregti specifike.

Ndrysho në pamje të plotë

Çfarë mund të bëhet në këtë faqe?

 • Kontrolloni të gjitha tregtitë dhe transaksionet tuaja
 • Kërkoni dhe renditni shënimet tuaja
 • Përdorni kërkimin e avancuar
 • Filtro të gjitha hyrjet sipas llojit, shkëmbimit, grupit dhe datës
 • Eksporto të gjitha hyrjet si CSV, Excel ose PDF
 • Hapni të dhënat shtesë të transaksionit duke klikuar në ikonën 'plus'
 • Hyni në pamjen full

Problemet dhe zgjidhjet e mundshme

 • Kjo faqe tregon të njëjtat hyrje si faqja Enter Coins. Nëse disa hyrje mungojnë këtu, ju lutemi futini ato atje.
[Kërkim i avancuar]
Tip Blej Cur. Shite Cur. Këmbimore Grupi i Tregtisë Koment Data e tregtimit
Tip Blej Cur. Shite Cur. Këmbimore Grupi i Tregtisë Koment Data e tregtimit