CoinTracking mobile

Po shihni një demonstrim të drejtpërdrejtë. Regjistrohu Falas për të filluar.

arrow

Hapi 1/2

CSV Import

Ky import CSV synon të importojë një sasi të madhe tregtimesh ose të modifikojë tregtimet tuaja CoinTracking manualisht dhe në nivel lokal në kompjuterin tuaj.

Nëse dëshironi të bëni kopje rezervë të tregtimeve tuaja CoinTracking, ju lutemi përdorni funksionin Trades Backup në vend të kësaj, pasi është shumë më i shpejtë.


Ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të importuar transaksionet tuaja CSV