CoinTracking mobile

Po shihni një demonstrim të drejtpërdrejtë. Regjistrohu Falas për të filluar.

arrow
CoinTracking · Chart
Këshillë: Abonohu në buletinin tonë çdo javë, duke shfaqur udhëzuesit më të fundit tatimor, lajmet e kriptove dhe veçoritë e CoinTracking.

Paneli

Vlera totale e të gjitha monedhave:
165,081,509.24 $ (2,513.65 BTC)
Vlera totale e të gjitha komoditeteve:
257,072.45 $ (3.91 BTC)
Vlera totale e të gjitha valutave:
-3,644,215.64 $ (-55.49 BTC)
Vlera totale e llogarisë:
161,694,366.05 $ (2,462.07 BTC)
Tregtia e Parë:
09 Jun. 2013 (4062 ditë më parë)
Tregtia e fundit:
28 Dec. 2017 (2400 ditë më parë)
Totali i tregtimeve:
8,295 Tregtite me 13 monedha
Çmimi aktual i Bitcoin:
-2.82%
65,654.20 $ (çmimi mesatar)
CoinTracking · Chart
Valuta Sasia Vlera në USD Çmimi në USD Trend
30d
CoinTracking · Chart

Bilanci në ditë

CoinTracking · Chart

Bilanci sipas monedhës

1 monedhë me vlerë 0 USD është fshehur.

Kronologjia juaj

Po ngarkohet kronologjia...