CoinTracking mobile

Po shihni një demonstrim të drejtpërdrejtë. Regjistrohu Falas për të filluar.

arrow

Vërtetoni transaksionet

Ky mjet vërteton të gjitha transaksionet për gabime dhe i rendit ato në tabelën më poshtë (p.sh. shënues të gabuar ose që mungojnë, karaktere speciale të paligjshme ose ndërprerje rreshtash, numra të pasaktë, data të gabuara, hapësira në fund të emrave të shkëmbimit dhe grupeve tregtare, vlera të ndryshme aktivesh dhe me shume). Nëse lista është bosh, nuk u gjetën gabime. Klikoni në ikonën PLUS në të majtë të çdo rreshti për të parë mesazhet e gabimit.

Çfarë mund të bëhet në këtë faqe?

  • Verifikoni transaksionet tuaja për çështje të mundshme
  • Kërkoni dhe renditni shënimet tuaja
  • Rishikoni mesazhet e gabimit duke klikuar në ikonën PLUS në çdo rresht

Problemet dhe zgjidhjet e mundshme

  • Të gjitha gabimet duhet të rregullohen në faqen Enter Coins. Ju lutemi rishikoni mesazhet e gabimit për të ditur se çfarë të bëni.
  • 'Urgjenca' mund të jetë ERROR (duhet rregulluar pasi mund të prishë raportet), PARALAJMËRIM (duhet të rregullohet për të shmangur të dhënat e gabuara në raporte) dhe NJOFTIM (paralajmërim i ulët prio, por ia vlen të shikohet, sepse mund të çojë në llogaritje të gabuara në disa raporte)

Të gjitha transaksionet me gabime, paralajmërime dhe njoftime

Urgjente Tip Blej Cur. Shite Cur. Tarifa Këmbimore Grupi i Tregtisë Koment Data e tregtimit
Urgjente Tip Blej Cur. Shite Cur. Tarifa Këmbimore Grupi i Tregtisë Koment Data e tregtimit