CoinTracking mobile

Po shihni një demonstrim të drejtpërdrejtë. Regjistrohu Falas për të filluar.

arrow

Bilanci historik & Statistikat e Tregtisë

CoinTracking · Chart

Vlera totale e të gjitha monedhave në USD

Ngjyrat përfaqësojnë vlerën e monedhave tuaja në USD.
Coins në të gjelbër, Commodities në portokalli, Valuta Reale në të zezë dhe Vlera Totale e Llogarisë në blu ose të kuqe.

Për të zmadhuar, zgjidhni një gamë në grafik. Klikoni në legjendë për të shfaqur/fshehur vlerat.
CoinTracking · Chart

Vlerësoni çdo monedhë në USD