CoinTracking mobile

Regjistrohu Falas për të pasur akses në të gjitha veçoritë.

arrow

Portofoli Publik


Ju mund të krijoni një portofol publik në CoinTracking dhe ta ndani atë me miqtë tuaj.
Të gjithë njerëzit me të cilët ndani lidhjen, mund të kenë akses në një version vetëm për lexim të portofolit tuaj për sa kohë që ai është i aktivizuar.

Portofoli juaj publik aktualisht është i çaktivizuar. Askush përveç jush nuk mund të hyjë në portofolin tuaj.