CoinTracking mobile

Bibox API Import

Merrni përsipër tregtimet tuaja Bibox automatikisht në CoinTracking

Krijo një punë të re automatike Bibox

Fut këtu çelësin tënd API dhe Sekretin tëndÇelësi juaj API:
Sekreti juaj:

Kontrolloni tregtitë tuaja Bibox:automatikisht (1x/ditë) manualisht  [Shënim]


Zgjidhni të gjitha llojet e tregtisë që dëshironi të importoni:
Cilësimet dhe filtrat opsionalë:
[Detajet ]Ju pranoni udhëzimet e sigurisë API duke shkruajtur çelësat tuaj API.
Me një sasi të madhe transaksionesh, procesi i importit mund të zgjasë disa minuta.

Punët tuaja në ekzekutimin e Bibox

Duke klikuar në kontrollo tani ju drejtoni një kontroll manual dhe të gjitha tregtitë e reja transferohen në llogarinë tuaj CoinTracking


Nuk keni punë të ruajtura