CoinTracking mobile

Shërbimi i plotë i CoinTracking


Po kërkoni një portofol perfekt të kriptove dhe një raport tatimor pa probleme?
Përdorni zgjidhjen tonë të gjitha-në-një, shërbimin e plotë CoinTracking!

Me shërbimin e plotë CoinTracking, ju merrni ndihmën profesionale që ju nevojitet për të menaxhuar llogarinë tuaj dhe për të depozituar taksat e kriptomonedhave me besim.

Ekipi ynë përbëhet nga CoinTracking ekspertë dhe konsulentë të kualifikuar tatimor, për të siguruar që të dhënat tuaja të jenë të plota dhe raportet tuaja tatimore të kriptomonedhës janë të sakta.

Ne mund t'ju ndihmojmë të trajtoni transaksionet e ndërlikuara të kriptove, t'ju ndihmojmë me importe të plota, t'ju përgjigjemi pyetjeve të taksave të kriptove dhe më shumë. Ju vendosni se cila punë duhet të bëhet për ju.
Kërkoni shërbimin tuaj të plotë tani
Full-Service
Full-Service

Shërbimi i plotë i CoinTracking mund të ndihmojë me...


duke rishikuar llogarinë tuaj CoinTracking
importimi i të gjitha transaksioneve tuaja nga shkëmbimet, kuletat dhe zinxhirët e bllokimit
trajtimi i rasteve të komplikuara si tregtitë e marzhit, DeFi, NFT-të dhe kreditimi
zgjidhjen e çështjeve të importit dhe rakordimit të transaksioneve
vërtetimi i të gjitha të dhënave tuaja për plotësinë dhe besueshmërinë
kontabiliteti për ICO-të, mbyllja e shkëmbimeve, airdrops, dhuratat, etj.
krijimin dhe shqyrtimin e raporteve tatimore
përgatitjen e deklaratave tuaja tatimore, duke mbuluar të gjitha nivelet e kompleksitetit, të gjitha vitet dhe të gjitha llojet e kthimit (individual dhe biznes)

Hapi 1: Zgjidhni vendin tuaj