CoinTracking mobile

Po shihni një demonstrim të drejtpërdrejtë. Regjistrohu Falas për të filluar.

arrow

Easy Enter Statistics - Ndjekja e lehtë e të gjitha monedhave tuaja

Easy Enter është një sistem, i cili ju lejon të monitoroni me lehtësi të gjitha monedhat tuaja.

Ai përmban çmimet e të gjitha 30936 monedhave ekzistuese në treg dhe shton automatikisht monedha të reja.


Easy Enter është një sistem i veçantë dhe nuk do të ndikojë në të gjitha grafikët dhe analizat e tjera të CoinTracking.

Rekomandohet veçanërisht për fillestarët, të cilët duan të dinë vetëm vlerën e monedhave pa importe dhe raporte të komplikuara (read more).

Si funksionon ky gjurmim?


Ndryshe nga hyrja e rregullt e tregtimeve në faqen Enter Coins, në Easy Enter nuk kërkohet një datë tregtimi.
Të gjitha vlerat përfaqësojnë gjithmonë gjendjen aktuale dhe nuk mund të përfaqësohen - ndryshe nga tregtitë - si një grafik historik.

Mund të vendosni opsionalisht Kostoja në BTC për një monedhë, për të përcaktuar fitimin ose humbjen tuaj me këtë monedhë.
Regjistrimet e shumta të së njëjtës monedhë do të përmblidhen automatikisht.

Mund të gjeni analiza të hollësishme për të gjitha monedhat tuaja në seksionin e grafikut më poshtë, duke përfshirë koston tuaj mesatare për monedhë, diferencën e çmimit midis çmimit tuaj dhe çmimit aktual të monedhës, vlerën tuaj aktuale për monedhë dhe (me kusht që kostoja në BTC të jetë specifikuar ) fitimin ose humbjen e secilës monedhë.

Mund të gjeni informacion shtesë për secilën prej 30936 monedhave ekzistuese aktualisht në faqen Coin Trends.Çfarë mund të bëhet në këtë faqe?

 • Kontrolloni shumën aktuale, çmimin, vlerën totale dhe vlerën për njësi për të gjitha monedhat tuaja
 • Shtoni, modifikoni ose fshini shënimet tuaja
 • Shihni grafikët e ndryshëm për vlerën dhe fitimin/humbjen e secilës monedhë

Problemet dhe zgjidhjet e mundshme

 • Tregtimet e mia nuk janë të listuara këtu:
  Easy Enter është një sistem i veçantë dhe nuk do të ndikojë në të gjitha grafikët dhe analizat e tjera të CoinTracking.
  Tregtimet tuaja të rregullta nga faqja Enter Coins nuk do të renditen këtu.
 • Më mungon hyrja e monedhës time:
  Regjistrimet e shumta të së njëjtës monedhë do të përmblidhen automatikisht në çdo rimbushje.
Sasia (e redaktueshme) Monedhë Emri i monedhës Kosto / monedhë Çmimi aktual / monedhë Ndryshimi Kosto (e redaktueshme) Vlera e tanishme Fitimi/Humbja
Po ngarkohen të dhënat e monedhës...