CoinTracking mobile

Po shihni një demonstrim të drejtpërdrejtë. Regjistrohu Falas për të filluar.

arrow

Gjeni transaksione të dyfishta

Kjo tabelë përmban të gjitha transaksionet tuaja të kopjuara.
Nëse gjenden disa kopje, mund t'i fshini manualisht në faqen Enter Coins ose të gjitha menjëherë duke shtypur butonin "Fshi të gjitha dublikatat " butonin në fund të kësaj faqeje.
Të gjitha transaksionet me vlera të barabarta 'kohë', 'blej' dhe 'shit', si dhe burimi identik të importit (ID-ja e shkëmbimit) dhe ID-ja e transaksionit (Tx ID) identifikohen si dublikatë.
Klikoni në ikonën PLUS në tabelë për të shfaqur të gjitha dublikatat që përputhen që mund të fshihen.

Çfarë mund të bëhet në këtë faqe?

 • Kontrolloni nëse llogaria juaj ka ndonjë transaksion të kopjuar
 • Rishikoni dublikatat
 • Fshini të gjitha dublikatat në llogarinë tuaj

Problemet dhe zgjidhjet e mundshme

 • Tavolina ime është bosh
  -> Perfekt! Ju nuk keni asnjë dublikatë. Ju mund të largoheni nga kjo faqe.
 • Pse ka dublikatë në llogarinë time?
  -> Të gjitha importet CSV dhe API bëjnë një kontroll të dyfishtë përpara importimit. Megjithatë, duke përdorur skedarë CSV të personalizuar me Importin e Custom Exchange, ky funksion mund të anashkalohet.
 • Si mund t'i fshij dublikatat me dorë dhe jo të gjitha menjëherë?
  -> Ju lutemi, shkoni te faqja Enter Coins dhe fshini dublikatat tuaja me dorë.
[Kërkim i avancuar]
# i dublikatave Tip Këmbimore ID e shkëmbimit Blej Shite Grupi i Tregtisë ID Tx Data e Taxës Data e Shtimit
# i dublikatave Tip Këmbimore ID e shkëmbimit Blej Shite Grupi i Tregtisë ID Tx Data e Taxës Data e Shtimit
Total duplicates: 0

Asgje per te bere ketu. Nuk keni asnjë transaksion të kopjuar!