CoinTracking mobile

Regjistrohu Falas për të pasur akses në të gjitha veçoritë.

arrow
CoinTracking · Chart

Grafikët e monedhave

Të gjitha monedhat dhe valutat në një vend. Këtu mund të gjeni çmimet historike për monedhat 30460.

Kërkoni për një monedhë, valute ose komoditet ose zgjidhni nga lista rënëse për të parë të gjitha çmimet.

Zgjidhni 'Trego tregtitë e mia në grafik' për të përfshirë të gjitha transaksionet tuaja në grafik.

Kërkoni në kutinë e majtë për një monedhë, një valute ose një komoditet për të parë çmimet në BTC dhe një monedhë reale.
Përndryshe, ju mund të zgjidhni një monedhë ose një komoditet në kutinë e mesme për të parë çmimet në BTC dhe valuten tuaj reale të zgjedhur.
Klikoni në kutinë e djathtë në "Trego grafikët e të gjitha monedhave të mia" për të parë çmimet e të gjitha monedhave që keni gjurmuar në CoinTracking. (Kjo veçori është e disponueshme vetëm për përdoruesit e regjistruar).

Të gjitha grafikët mund të zmadhohen me maus. Duke klikuar në legjendë, vlerat individuale mund të çaktivizohen.Çfarë mund të bëhet në këtë faqe?

 • Kontrolloni çmimet historike për të gjitha monedhat dhe mallrat
 • Kalo midis grafikëve të linjës dhe shandanit
 • Tregoni tregtitë tuaja në grafik (flluska në grafikun e linjës ose flamuj në grafikun e shandanit)

Problemet dhe zgjidhjet e mundshme

 • Ngarkimi kërkon shumë kohë:
  Ju lutemi zvogëloni detajet e grafikut. Ju mund të zgjidhni midis:
  • I shpejtë (1 çmim në ditë)
  • E moderuar (1 çmim në orë)
  • Detajet maksimale (1 çmim për minutë)