CoinTracking mobile

Po shihni një demonstrim të drejtpërdrejtë. Regjistrohu Falas për të filluar.

arrow

Bilanci sipas monedhës

Detaje për të gjitha monedhat dhe valutat tuaja duke përfshirë tregtitë, shumat, vlerat dhe vëllimin, të grupuara sipas ditës, javës, muajit ose vitit.

Përdorni filtrin për të çaktivizuar llojet e transaksioneve si 'depozita' dhe 'tërheqje' ose për të përjashtuar shkëmbimet dhe grupet.

Duke ngarkuar tregtimet...